power flowers!

Op twitter las ik een paar weken terug een vraag van 100 % slechthorend of iemand voor niets goodies zou kunnen geven voor een netwerkborrel.
Nu hou ik er wel van om minstens 1x in het jaar iets voor een ander te doen zonder er iets aan te verdienen maar gewoon omdat het goed voelt. Vorig jaar heb ik hiervoor mutsjes gebreid en nu dacht ik dit is ook wel een goed doel, gezien het feit dat ik zelf slechthorend ben en ook onze dochter heeft een flink gehoorverlies.
Er ontstond wat heen en weer twitter contact en uiteindelijk besloten we dat het een bloemensleutelhanger ging worden in de kleuren van de netwerkborrel die in het teken staat van durf, lef en rock en roll.
De kleuren werden daarom rood, wit en zwart. Inmiddels liggen ze te wachten om afgehaald te worden, deze kleurige stoere 35 stuks tellende goodie.

Ben je geinteresseerd in ook zo'n leuke sleutelhanger en heb je zelf de tijd niet om het te doen? Ook in andere kleuren zijn ze leverbaar! Kijk voor prijzen in mijn for sale shopje.On twitter a few weeks ago I red the message of 100% slechthorend (bad hearing) if someone good deliver some goodies for a meeting.
I like to do at least onces a year a project on non profit base for others, last year I knitted hats, and this year I choose this event. I am self bat hearing and also our daughter is bat hearing too.
After some twittercontact we decided I would make keyhangers, a power flower. The theme of the meeting will be, daring, pluck  and rock and roll.
the collors I used are red, white and black. At the moment they are ready to give, 35 power flowers for a goodie!


the making of.....

de bloem
the flower
ring er aan
make the ring

de achterkant met vilt afgewerkt
the back made out of felt

hand geschreven kaartje
handwritten card

samen gevoegd
put together

the achterkant
the back
eindresultaat!
endresult!

klaar om gehaald te worden
ready to picked up!


Reacties

Populaire posts van deze blog

poppenkleertjes

De tijd vliegt....

decembermaand, knutselmaand