de tijd vliegt....

tjonge, wat vliegt de tijd als je kinderen vakantie hebben. Voor je het weet ben je zes weken verder en heb je veel gedaan, maar weinig aan creativiteit voor jezelf....
Ik zie dan ook dat het erg stil is op mijn blog.....ik denk veel, zie geweldige ideeen voorbij komen, kom nog meer tijd tekort ;-)  (als ik alles zou willen maken....)
Toch heb ik de afgelopen maand theezakjes kaarten uitgeprobeerd, als ik meer goede resultaten heb maak ik er een foto van voor de volgende keer, en ik ben wel wat aan het haken geweest maar ik merk dat ik dit nog steeds voorzichtig moet doen om mijn polsen rust te gunnen.
Ik hoop binnenkort meer tijd te vinden regelmatiger wat te posten.
Of het lukt is de vraag want onze jongste word al een hele dame en heeft besloten nu ze twee en een half is niet meer te willen slapen tussen de middag.....zeg maar dag tegen mama's creatieve moment....op de dag. dat moet nu naar s avonds maar dan ben ik vaak moe van de dag.

time flies when your children have 6 weeks holiday! I did a lot, but not much creativity for myself.
I found nice idears, think a lot, need lots of time extra when I like to make everything I see....
I tried some new patterns of teabagcards, when I make better results I will share some pictures.
I also crochet a bit, but I still have to take care not to overstress my hands.
Hopefully I find more time to write in a while, but unfortunitly my youngest daughter decided with her two and a half years not to sleep anymore in the afternoon, so good bye creative moment of the day.....I have some time in the evening left, but most of the time I am to tired....
Reacties

Populaire posts van deze blog

poppenkleertjes

De tijd vliegt....

decembermaand, knutselmaand